Ga Leer Spaans uit de 1 Augustus 2014 Online

instalaciones GOLearnSpanish

Ga Spaans leren is een opstarten geselecteerd om deel te nemen in het business incubator bout van Malaga die op zijn beurt met de steun van Pro-malaga binnen de vallei van zijn project Malaga, alsmede de EOI en de firma Deloitte Consulting onder andere deelnemende lichamen heeft.

Lab Coworking

De eerste fase van het Business Plan, financiering van de onLine boeking de 1 de Agosto del 2014 han trascurrido tres meses.


Wij zijn een geïntegreerde groep door - onder andere- de volgende initiatieven


Domeinen en webhosting

Websites en online business


Portemonnee Jorge Martín, oprichter van Ga Spaans leren

Después de viajar por algunos países y mi interés por practicar idiomas me di cuenta que no existía una plataforma que permitiera reservar ofertas de aprendizaje de español fuera del contexto tradicional del aula. También vi que me sentía mas cómodo en entornos donde podía desarrollar actividades y socializar. Ondersteuning en familie klassen ik waren veel effectiever en ook toegestaan om dit te doen op een informele wijze en met meer motivatie dan de traditionele methode. Deze methodologie wordt aangeboden door middel van internationale kanalen en academies maar tegen zeer hoge prijzen, dus ik dacht dat dit platform kan helpen verbinden van vraag en aanbod met kosten maar verminderd.

U kunt mij volgen op mijn persoonlijke profielen

FB images about.me_1 Twitter

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
About

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *