GÅ lære spansk fra den 1 August 2014 Online

instalaciones GOLearnSpanish

GÅ lære spansk er en starte udvalgt til at deltage i virksomhedskuvøse BOLT af Malaga, som har til gengæld med støtte fra Pro malaga inden for sit projekt Malaga dalen samt EOI og Deloitte Consulting firma blandt andre deltagende enheder.

Lab Coworking

Den indledende fase af den forretningsplan, finansiering på onLine udstationering den 1 de Agosto del 2014 han trascurrido tres meses.


Vi er en integreret gruppe fra - bl.a.- følgende initiativer


Domæner og webhosting

Hjemmesider og online-forretning


Pung Jorge Martín, grundlægger af GÅ lære spansk

Después de viajar por algunos países y mi interés por practicar idiomas me di cuenta que no existía una plataforma que permitiera reservar ofertas de aprendizaje de español fuera del contexto tradicional del aula. También vi que me sentía mas cómodo en entornos donde podía desarrollar actividades y socializar. Understøttelse og familie klasser jeg var langt mere effektivt og også lov til at gøre det på en uformel måde og med mere motivation end den traditionelle metode. Denne metode er tilbudt gennem internationale kanaler og akademier men til meget høje priser, så jeg tænkte at denne platform kan hjælpe forbinde udbud og efterspørgsel med omkostninger men reduceret.

Du kan følge mig på min personlige profiler

FB images about.me_1 Twitter

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *